repar

repar

reparam termopan
Poți plasa aici câteva informații despre tine
atentie-R.E.P.A.R.A.M-TERMOPANE-IEFTIN CALITATE pret-SERVICE-UL NOSTRU REZOLVA COMANDA DUMNEAVOASTRA IN MAXIMUL DE 12 ORE-REPARAM TERMOPANE-USI-FERESTRE
reparatii

reparatii

reparatiitermopane72.com

plase insecte

plasa insecte

plasa insecte

plasa cu toc si balamale
Plasele pt insecte sunt cele mai folosite sisteme in ceea ce priveste oprirea patrunderii insectelor in casa sau birou.
Avantajele plaselor de insecte:
- plasele de insecte asigura protectie maxima impotriva tuturor insectelor
- profilele pt plasele de insecte sunt din aluminiu iar plasa din fibra de carbon
- plasele de insecte se intretin usor
- plasele de insecte nu obtureaza vizibilitatea si permit ventilarea incaperii
Plasele de insecte pot fi:
- plase fixe montate la exteriorul ferestrei ce nu se pot deschide
- plase mobile montate la exteriorul ferestrei permitand deschiderea batanta in exteriorul geamului
- plase de insecte tip rulou sunt varianta cea mai moderna, cu un design placut ce permite strangerea plasei deasupra ferestrei.
7 greseli pe care le fac consumatorii cand cumpara plase insecte.
Greseala numarul 1
Sa nu te informezi bine: Plasele de insecte sunt relativ noi pentru consumatorii romani. Majoritatea consumatorilor nu cunosc optiunile disponibile si problemele care pot aparea cumparand o plasa de insecte nepotrivita pentru casa sa.

Greseala numarul 2.
Sa cumperi plase care ulterior nu vor fi compatibile cu locul de instalare: Ferestrele si usile vin in diferite dimensiuni si configuratii, la fel si sistemele de plase de insecte. Unele se potrivesc mai bine unei aplicatii speciale (particulare) fata de altele. Nu fa greseala pe care o fac mii de consumatori - achitizitioneaza o plasa bazandu-se numai pe pret. Ar trebui sa achizitionezi o plasa de insecte care se potriveste exact scopului tau.


Greseala numarul 3.
Sa cumperi o plasa insecte Do It Yourself ( Fa-o Singur ) mai ieftina pe care trebuie sa o confectionezi si sa o instalezi singur: Plasele de insecte sunt un produs special si necesita o mare experienta in producerea si instalare lor. Daca nu interpretezi corect informatia despre taiere si asamblare, cumpararea acesteia poate fi inutila. Daca iei in considerarea achizitionarea unei plase de insecte DIY, cumpara o plasa de insecte care e deja debitata la cotele dorite necesitand doar instalarea ei in locul dorit.


Greseala numarul 4.
Sa crezi ca instalarea unei plase insecte e un lucru usor: Cele mai multe plase de insecte sunt in principiu relativ usor de instalat. Problemele instalarii sunt in general cauzate de deschidere, modul de prindere pe toc, contructia pervazului exterior, etc nu neaparat de catre plasa de insecte.


Greseala numarul 5.
Sa crezi ca o plasa insecte se potriveste oricarei ferestre si usi: Vorbeste cu un expert al plaselor de insecte inainte de a demara o comanda. Fara sa cunosti avantajele si dezavantajele fiecarui tip de plasa contra insectelor ai putea intampina dificultati in instalarea plasei de insecte sau in cazul cel mai rau, sa nu poata fi montata deloc. Acest lucru poate fi evitat.


Greseala numarul 6.
Sa nu iei in considerare serviciul de garantie, intretinerea generala si mentenanta: Plasele de insecte trebuie pastrate curate, avand grija ca spalarea lor sa se efectueze in fiecare luna.
NU EXISTA un produs care sa nu necesite intretinere la o cladire.


Greseala numarul 7.
Sa cumperi pentru motivul gresit: Plasele de insecte nu sunt jaluzele sau rulouri. Ele nu ofera niciun fel de securitate si au limitari in utilizarea lor.
noul sait

noul sait

un nou sait pentru d-voastra
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one